IN WATERROOS DOEN WE HET GROEN, DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Rozenbuurt is gericht op een groene en duurzame toekomst. Dat zie je aan je leefomgeving en dat ervaar je in je appartement of penthouse in Waterroos. Slimme en innovatieve installaties en technieken zorgen ervoor dat je appartement extreem energiezuinig is. En dat scheelt niet alleen in je energierekening, maar ook in je leencapaciteit en de hypotheekrente die je betaalt. Wat je allemaal kunt verwachten als je kiest voor groen, duurzaam en energiezuinig in Waterroos? We zetten de highlights graag voor je op een rijtje.

Verkoop start binnenkort!

A+++

Alle appartementen hebben energielabel A+++. Dit is het meest gunstige label en staat voor een duurzame en energiezuinige woning. Met label A+++, kun je ook nog eens € 30.000,- extra lenen.

BENG

De appartementen worden BENG (bijna energie neutrale gebouwen) opgeleverd. Door toepassing van gevel-, vloer-, en dakisolatie en door energiezuinige installaties wordt aan deze normstelling voldaan.

Warmtepomp

Voor verwarming, koeling en warm tapwater wordt gebruik gemaakt van een eigen warmtepomp. Daarbij beschikt je appartement over een WTW (warmteterugwinning) ventilatiesysteem.

Weinig onderhoud

Gebouw Waterroos wordt gebouwd met duurzame onderhoudsarme materialen. Daardoor heb je na oplevering van je appartement nauwelijks omkijken naar het onderhoud van je woning.

Klimaatadaptief

Niet alleen je woning is duurzaam, ook je woonomgeving. Er is veel aandacht voor het opvangen van overtollig regenwater en door de aanplant van groen, waaronder een mooie plantenbak op je balkon wordt hittestress in zeer warme zomers voorkomen.

Voor mens en dier

Rozenbuurt wordt een wijk waar vogels, vleermuizen, bijen en andere insecten die goed zijn voor de natuur van harte welkom zijn. Voor hen is er volop groen en zelfs een bijenhotel.

Wonen in Waterroos? Meld je aan!

De plannen voor Waterroos krijgen steeds meer vorm. Meld je aan als
belangstellende en blijf op de hoogte.