De makelaars van Waterroos

Krijg jij straks een appartement toegewezen in Waterroos, dan maak je kennis met de makelaars van het project. Ontwikkelaar Timpaan heeft gekozen voor twee lokale makelaarskantoren; Jaspers-Van Diepen en Boekweit Olie. Zij kennen de streek en de bewoners door en door en begeleiden je graag bij de aankoop van je appartement.

Jaspers-van Diepen Makelaars Taxateurs Adviseurs

Jur de Jong is makelaar bij Jaspers-Van Diepen in Wognum. Het kantoor bestaat al bijna 100 jaar en is geworteld in de regio. “Wij kennen de woonwensen in West-Friesland heel goed en zijn ervan overtuigd dat de verkoop van de appartementen in Waterroos net zo succesvol zal verlopen als die van de woningen in Rozenbuurt. Daar zijn wij ook bij betrokken en we zien dat de dorpse locatie in combinatie met de stadse voorzieningen om de hoek een echt pluspunt zijn. Voor Waterroos geldt daarbij zeker ook de aansprekende architectuur en de ruime keus in verschillende appartementen. Of je nu starter, doorstromer of terugstromer bent, in Waterroos vind je zeker een thuis dat helemaal bij je past. Ik vertel je er graag alles over.”

“Dorps wonen in een mooi gebouw met alle stadse voorzieningen vlakbij.”

Boekweit Olie Makelaars/Taxateurs

Dick Olie is makelaar bij Boekweit Olie, het grootse makelaarskantoor van West-Friesland. “Sinds 1972 zijn we actief in deze regio en er is geen straat in Hoorn of aangrenzende dorpen waar wij nog nooit een huis verkocht of getaxeerd hebben. Het is een voorrecht dat we gevraagd zijn voor de verkoop van Waterroos. Al tijdens de ontwikkeling dachten we mee over het project en hadden we een adviserende rol. Het resultaat is prachtig. De architectuur van het gebouw springt direct in het oog en er is veel aandacht besteed aan de indeling van de appartementen en de woonomgeving.

Ik weet zeker dat Waterroos straks een geweldige plek wordt om te wonen en kijk ernaar uit de nieuwe kopers goed voor te lichten tijdens de koop van hun appartement in Waterroos.”

“Alles klopt aan Waterroos; de indeling, de uitvoering en de gunstige prijsklasse.